13.11. Premijera za gospodu: IZAZIVAČ LE MANS '66

"IZAZIVAČ: LE MANS '66."
13.11. na Premijeri za gospodu

Osim izvrsnog filma snimljenog prema istinitim događajima o rivalstvu Forda i Ferrarija na kultnoj europskoj utrci Le Mans, očekuje te niz zanimljivosti u WOW baru u okviru Premijere za gospodu.
 
Vidimo se u srijedu 13. studenog već od 19 sati uz hladno Karlovačko Odležano
 
Opusti se te večeri u našem industrial ambijentu uz pivo dobrodošlice, book corner Frakture s pregledom najnovijih izdanja te spraying parfema za muškarce Carolina Herrera Bad Boy uz naše ljupke hostese ;)
Neki će od posjetitelja u dvorani prema principu "pogledaj ispod sjedala" na poklon dobiti parfem Bad Boy od 100 ml, a neke pak očekuje i poklon-paket knjiga u izdanju Frakture s naslovima koji će zaintrigirati mušku publiku!
Kao i prethodnog puta, moći ćeš urediti bradu i brkove u baru, u pop up brijačnici Fulir.Drage dame, vi ste uvijek dobrodošle jer znamo da volite i pivo i dobar muški parfem! Javite vama bitnim muškarcima što pripremamo i izvedite ih na jedinstvenu pretpremijeru.

Film započinje oko 20 h. Jedva čekamo: bit.ly/IzazivacLeMans_IstinitaPrica

Ulaznice za pretpremijeru su u prodaji u nastavku stranice, a kapacitet je ograničen!

Veselimo se vašem dolasku!

O filmu:
Film snimljen prema istinitom događaju o trostrukoj pobjedi Forda s modelom GT40 1966. godine, nakon šestogodišnje dominacije Ferrarija na čuvenoj utrci izdržljivosti 24 sata Le Mansa. Matt Damon je u ulozi konstruktora Carrolla Shelbyja, a Christian Bale u ulozi vozača Kena Milesa, koji su s trkaćim modelom GT40 stvorili sve preduvjete za Fordov trijumf na legendarnoj francuskoj pisti. 
P. S. Budući da organiziramo i popularnu Très Chic večer za žene, pitali su nas zbog čega nemamo neki poseban koncept za muškarce. Ova je večer naš odgovor u znak zahvale svim našim redovnim posjetiteljima kao i inspiracija za neka nova druženja uz najbolje od sedme umjetnosti.
 

Premijera za gospodu: Izazivač: Le Mans '66.
 

Filmovi koje prikazujemo