17. i 18.7. SVEMIRSKI VIKEND

 
SVEMIRSKI VIKEND 17. I 18.7.

 
U predivnom zagrebačkom boutique kinu,
 
SVEMIRSKI VIKEND ti donosi savršene aktivacije - ako nisi u Zagrebu, ovo je savršena prilika da dođeš ili da se vratiš u grad 😉
 
U suradnji sa zagrebačkim sneaker storeom Shoe Cleanique smo za subotu od 17 do 20 sati pripremili  brojna iznenađenja.
 
SNEAKER ART korner u kojem će vrijedni artisti customizirati tvoje tenisice koje doneseš sa sobom, osim toga, kod njih ćeš moći obaviti i brzo ČIŠĆENJE TENISICA “ON-FOOT”!
Za to vrijeme će nas za DJ pultom zabavljati -  TOM POLO a oni najsretniji će kući otići s parom personaliziranih LIMITED EDITION Air Jordan 1  tenisica! WOW!
 
Pripremili smo i IZLOŽBU UNIKATNIH TENISICA (SNEAKERHEAD SHOWROOM) gdje ćeš moći vidjeti zaista rijetke kolekcionarske primjerke (astronomske vrijednosti) koje teško da možeš vidjeti negdje uživo.
 
Film ćeš naravno moći pogledati u nekoliko ternima, a u dvorani ispod sjedala možda dobiješ i originalni gadget iz filma ( presuper su, vjeruj na neviđeno 😊  ) te 20% popusta na sve usluge Shoe Clinique storea.
 
Ako dolaziš na projekcije od 11 – 17 h podsjećamo da su cijene ulaznica tada povoljnije jer imamo i matineje te obiteljski paket ( ulaznicu za matineju možeš kupiti i online, dok obiteljski paket zatražiš na blagajni kina ).
 
Tako da, vidimo se. Križamo dane!
Ali ne na nekom zidu nego na tenisicama 😉