21.11. Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Volite Depeche Mode ili znate nekoga tko ih voli?
Ne propustite zajedno 21.11. ekskluzivnu projekciju DEPECHE MODE: SPIRITS IN THE FOREST. Uronite u savršen zvuk i atmosferu jer ova večer nema reprizu.

Tijekom 2017/2019 Depeche Mode započeo je svoju Global Spirit turneju, u okviru koje su nastupili pred više od 3 milijuna obožavatelja na 115 koncerata širom svijeta. Ovaj novi vizualno upečatljiv film, redatelja I nagrađivanog filmaša Antona Corbijina koji je ujedno i dugogodišnji umjetnički suradnik benda, bilježi energiju i spektakularni performans benda na turneji  te donosi priču o tome kako su njihova glazba i nastupi utkani u živote obožavatelja.
 
Kroz emotivne priče o šest posebnih obožavatelja Depeche Modea, film prikazuje ne samo kako i zašto je popularnost i relevantnost benda rasla tijekom karijere, već pruža i jedinstven pogled na nevjerojatnu moć glazbe da izgradi zajednice, omogući ljudima da prevladaju nevolje i stvore veze preko jezika, lokacije, spola, dobi i okolnosti.
 
Umjetnički snimljen i stručno uređen, Depeche Mode: Spirits in the forest nadilazi tipičan koncertni film, tkajući uzbudljive glazbene izvedbe snimljene na završnim koncertima turneje Global Spirit u čuvenom berlinskom Waldbühneu ("Forest Stage"), zajedno s intimnim dokumentarnim snimkama snimljenim u rodnim gradovima obožavatelja širom svijeta.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete kupiti pri dnu stranice. Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Vidimo se!

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest
 

Filmovi koje prikazujemo

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest
Depeche Mode: SPIRITS in the Forest
  • TRAJANJE:
  • 84 minuta
  • Početak
    prikazivanja:
  • 21.11.2019
21.11.2019.