21.2. KINO&VINO UZ FILM "ZOV DIVLJINE"

Kino&Vino je večer koja vam uz birani filmski sadržaj nudi i poseban vinski doživljaj te degustaciju biranih sireva u suradnji s partnerima programa.

Prvu ovosezonsku Kino&Vino večer otvaramo u petak, 21. veljače uz film 'Zov divljine“.

Film koji je snimljen prema kultnom romanu Jacka Londona, na velika platna živopisno donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu - a kasnije i njihov vođa - Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine.

Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).

Wine&cheese tasting započinju od 19:30 uz predstavljanje i tasting vina Montes Twins te sireve Ribanac Snack, President Cheddar i President Brie.


Kino&vino

VIŠE O VINU MONTES TWINS

Divan spoj!

Kvaliteta i inovacija dio su Montesove filozofije od prvog dana. Montes Twins, majstorska mješavina 4 sorte, sinonim je visoke kvalitete i razine inovacije koju može ostvariti samo Montes. Ovo vino izraz je zabavnog i mladenačkog duha, po kojem je Montes poznat.
Montes Twins kombinira 4 sorte koje svake godine pružaju najveće zadovoljstvo. Struktura i složenost cabernet sauvignona dobro je isprepletena sa svježinom tempranilla, baršunastom strukturom syraha, te intenzitetom carmenèrea.

Atributi vina

Uobičajena crvena boja s ljubičastim nijansama najavljuje da je riječ o intenzivnom i atraktivnom vinu. Mirisnog bouqueta s elegantnim aromama zrelog crnog voća koji podsjećaju na smokve i crni ribiz, tipičnim za cabernet sauvignon iz tog kraja. Syrah se osjeća u delikatnim mirisima slatkih začina i kože koji pojačavaju karakter vina. Mliječne note i tost otkrivaju odležavanje u francuskom hrastu. Svježe i sočno na nepcu, zbog samo malog postotka tempranilla u mješavini, dok carmenère daje glatke, okrugle tanine za lagano slatki osjećaj koji se zadržava u ugodnom finišu.
Veselimo se vašem dolasku!

Kapacitet je ograničen a ulaznice u prodaji u nastavku stranice. 


Filmovi koje prikazujemo

Kino&Vino: Zov divljine
Kino&Vino: Zov divljine
  • TRAJANJE:
  • 100 minuta
  • Država:
  • SAD
  • Početak
    prikazivanja:
  • 20.02.2020
21.02.2020.