21.5. - 14.6. CINESTAR DRIVE-IN POP UP KINO

Ovo je naš „warming up“ prije otvaranja. Slušamo našu publiku, ona nam sugerira, ona nas nadahnjuje, ona želi u Kaptol Boutique Cinema by CineStar Cinemas…Dok se stvari ne normaliziraju, s popuštanjem mjera odlučili smo napraviti maksimum od mogućeg, napravili smo ovaj izlet u retro DRIVE-IN kino s modernom online kupnjom, a prije svega uz novije blockbustere...e da i uz sve preporučene sigurnosne mjere. Kupnja paketa ulaznica je isključivo online na webu CineStara, a proizvodi kokice 2GO i gratis pića pokloni naših partnera su u PET ambalaži, koje će vam naš djelatnik dati kod kontrole ulaznica. Vi ne izlazite iz automobila ni u jednom trenutku. Provjeri pravila ponašanja!
 
GDJE I KAD?

21.5.-14.6.2020. od četvrtka do nedjelje, na parkingu ispred Arena Parka u Zagrebu (Jaruščica 4).

U 21:30 počinje svaki film, a ulaz na projekciju je otvoren od 20:30h. Na ulazu u DRIVE-IN, očekuje vas naš djelatnik, nakon skeniranja ulaznice, naši djelatnici će vam uručiti 2 paketa kokica 2GO te sponzorska pića koja osigurava naš partner Coca-Cola. Naš partner Stella Artois je osigurao gratis proizvode koje ćemo vam uručiti na odlasku, a u kojima možete uživati u privatnosti svojih domova.
 
ŠTO?


16 projekcija - 16 filmova. 4 vikenda za redom, od četvrtka do nedjelje, svaki dan u 21:30h nova projekcija s novim filmom. Pogledaj filmski program i kupi ulaznicu jer broj mjesta je ograničen na 90.
 
Projekt ne bi bio moguć bez naših dragih partnera. Hvala im!
Stella Artois, Erste banka, Coca-Cola & Arena centar
 

Pukni ko´ kokica od zadovoljstva!CineStar Drive-in kino