22.11. Très Chic Specijal: NOŽ U LEĐA

Bližimo se kraju godine i zato smo vam pripremili TRẺS CHIC SPECIJAL!

Već dobro poznata Très Chic večer i ovog puta predstavlja zanimljivu premijeru: NOŽ U LEĐA ( Knives out ).
Na tragu Agathe Christie i s Hitchkockovskim zapletom, ovo je savršen naslov za sve vas koji volite zagonetke i kriminalističke filmove, a ne chick lit komedije ( iako obećajmo da ćete se i ovdje nasmijati i savršeno opustiti ).
 
Cast filma je fantastičan:
Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collete, Christopher Plummer...
                                                             
Radnja filma vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Thrombeyja, glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva (Daniel Craig i Lakeith Stanfield) kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne. Svaki član obitelji postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tijekom filma.
 
Kako bismo vaš Très Chic izlazak obogatili novitetima, pobrinula se Fraktura koja će vam predstaviti najnovija izdanja u okviru books cornera u našem baru, bit će to mala i prigodna Oaza knjiga!

Očekuje vas i naša Très Chic poklon vrećica koja će biti bogatija za poklončiće naših partnera: sve posjetiteljice dobivaju Stellu Artois, jedan roman u izdanju Frakture, bombonjeru BajaderaClarins i Elizabeth Arden sample parfema.

Prije početka filma, ne zaboravite pogledati ispod vašeg sjedala jer će neke posjetiteljice doma otići bogatije za dodatne poklone: po dvorani vas očekuju 1 poklon paket Bajadere, 1 poklon paket Stelle Artois i po dva paketa Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml, prema principu “pogledaj ispod sjedala”.  

P.S. Uvijek se dobro zabavljamo zato ne propustite niti ovo filmsko druženje.
 
Vidimo se 22. studenog od 19:00 u baru a zatim  na projekciji filma.
Ulaznice osigurajte na vrijeme jer je kapacitet ograničen.

Vidimo se!


Tres Chic Specijal: Nož u leđa
 

Filmovi koje prikazujemo

Tres Chic Specijal: Nož u leđa
Tres Chic Specijal: Nož u leđaPretprodajaPretpremijera
  • TRAJANJE:
  • 130 minuta
  • Država:
  • SAD
  • Početak
    prikazivanja:
  • 28.11.2019
22.11.2019.