22.11. Très Chic Specijal: NOŽ U LEĐA

Bližimo se kraju godine i zato smo vam pripremili TRÈS CHIC SPECIJAL!
 
Već dobro poznata Très Chic večer i ovog puta predstavlja zanimljivu premijeru: NOŽ U LEĐA (Knives out).
Na tragu Agathe Christie i s hičkokovskim zapletom, ovo je savršen naslov za sve vas koji volite zagonetke i kriminalističke filmove, a ne chick lit komedije (iako obećavamo da ćete se i ovdje nasmijati i savršeno opustiti).

Glumačka podjela je fantastična:
Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collete, Christopher Plummer...
 
Radnja filma vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Thrombeyja, glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva (Daniel Craig i Lakeith Stanfield) kako bi istražila smrt i otkrila skrivene obiteljske tajne. Svaki član obitelji postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tijekom filma.
 
Kako bismo vaš Très Chic izlazak obogatili novitetima, pobrinula se Fraktura, koja će vam predstaviti najnovija izdanja u okviru book cornera u našem baru – bit će to mala i prigodna Oaza knjiga!
 
Očekuje vas i naša Très Chic poklon vrećica koja će biti bogatija za poklone naših partnera.Prije i nakon filma. za atmosferu u baru tu je Tajana Beck za DJ pultom, koja nas svaki put oduševi playlistom! 

Prije početka filma ne zaboravite pogledati ispod svoga sjedala jer će neke posjetiteljice otići kući bogatije za dodatne poklone: po dvorani vas očekuju 1 poklon-paket Bajadere, 1 poklon-paket Stelle Artois i po dva paketa Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml, prema principu "pogledaj ispod sjedala".
 
P. S. Uvijek se dobro zabavljamo i zato ne propustite ni ovo filmsko druženje.
 
Vidimo se 22. studenog od 19.00 u baru, a zatim na projekciji filma u dvoranama 1, 2 i 3 u okvitu Tres Chic Specijala ( eventualne druge projekcije ovog filma, iste večeri, nisu u sklopu  TC Specijala već je riječ o redovnim projekcijama )
Ulaznice osigurajte na vrijeme jer je kapacitet ograničen.
 
Vidimo se!

PS. Radimo od 01:00 tog dana, javite da neće kući prije ponoći ;)

Tres Chic Specijal: Nož u leđa
 

Filmovi koje prikazujemo

Tres Chic Specijal: Nož u leđa
Tres Chic Specijal: Nož u leđaPretpremijera
  • TRAJANJE:
  • 130 minuta
  • Država:
  • SAD
  • Početak
    prikazivanja:
  • 28.11.2019
22.11.2019.