22.2. TRES CHIC S FILMOM "PREMA ISTINITOJ PRIČI"

Drage posjetiteljice,

U "Très chic", ako već niste, zaljubit ćete se na prvu...

Održali smo do sada pet filmskih večeri za žene u rasprodanim boutique dvoranama, a među brojnom ženskom publiku uživale su i poznate Hrvatice – Branka Krstulović, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Daniela Trbović, Renata Sopek, Kristina Bradač, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri, Iris Androšević, Ines Preindl, Tamara Garbajs... Posljednji Tres chic održali smo 1. veljače s filmom "Oblik vode" nominiranim za Oscara u 13 kategorija koji se i dalje prikazuje u našem kinu. 

Predstavljamo vam premijeru filma "Prema istinoj priči" redatelja Romana Polanskog - film nosi neizvjesnost do samog kraja i to je prvi psihološki triler na popisu naslova koje smo za vas pripremili.

Novo ostvarenje Romana Polanskog predstavlja nam mračnu priču o svakidašnjici poznate spisateljice koja nakon objavljivanja uspješnog romana gubi nadahnuće. Na jednom od potpisivanja knjiga, upoznaje mladu i neodoljivo šarmantnu ženu po imenu Elle (Eva Green) koja joj se predstavlja kao ghost writer na autobiografiji poznate televizijske zvijezde. Elle na početku djeluje kao inteligentna, skromna mlada žena s interesantnim pogledima na život. Stvarnost je međutim malo drugačija…

Kupite ulaznice na vrijeme! 


Filmovi koje prikazujemo

Prema istinitoj priči - Tres Chic
Prema istinitoj priči - Tres Chic
  • TRAJANJE:
  • 110 minuta
  • Država:
  • Francuska
  • Početak
    prikazivanja:
  • 22.02.2018
22.02.2018.