5. - 8.11. TRÈS CHIC WEEKEND UZ "KLUB SRETNO RAZVEDENIH"


TRÈS CHIC WEEKEND S FILMOM “KLUB SRETNO RAZVEDENIH”

Drage posjetiteljice,

Za naš ponovni susret, odabrali smo savršenu francuski komediju KLUB SRETNO RAZVEDENIH!

Osim pića dobrodošlice, u suradnji s partnerima pripremili smo vam naše poznate Très Chic vrećiceFraktura, Stella Artois i Chloé pobrinut će se da vas razvesele poklonima! Kao i puno puta do sada, u WOW baru smo pripremili spraying najnovijeg parfema – Chloé  Rose Tangerine!
Svakog dana nekoliko posjetiteljica dobiti će i “poklon ispod sjedala” koje osiguravaju naši partneri, stoga doista ne zaboravite pogledati krije li se vaučer upravo ispod vašeg sjedala. Osim najavljenih, pripremili smo vam i poklone iznenađenja :) 

Doživljaj Très Chica ovoga puta ćemo produžiti na čak četiri dana u drugom dijelu tjedna, jer smatramo da ćete se tako lakše odlučiti za neki od termina za žensko druženje, a smanjenim dnevnim kapacitetom posjetitelja ćemo izbjeći bilo kakvu gužvu, po kojoj su naše večeri do sada bile poznate :)
Prije svega, bitna nam je vaša i naša sigurnost, ali nećemo zbog toga zaboraviti na filmske večeri koje su sinonim za najbolji ženski izlazak u kino  :)

U prodaju puštamo samo jednu dvoranu dnevno ( WOW dvoranu ), a sve detaljne upute oko ponašanja u kinu možete pogledati na sljedećem linku.

Na raspolaganju su vam regular i boutique ulaznice - boutique usluga uključuje piće u baru te najbolja mjesta u dvorani.  

Sigurni smo da ćete se nasmijati i zabaviti, a trailer filma oooobavezno pogledajte ovdje.
Vidimo se uskoro  i veselimo se vašem dolasku!

Vaš Kaptol Boutique Cinema


 
 
Filmovi koje prikazujemo

Tres Chic Weekend: Klub sretno razvedenih
Tres Chic Weekend: Klub sretno razvedenih
  • TRAJANJE:
  • 109 minuta
  • Država:
  • Francuska
  • Početak
    prikazivanja:
  • 05.11.2020