Business ClubOdaberite iz ponude Business Cluba savršen filmski dar za vaše djelatnike, poslovne partnere ili suradnike!

U ponudi imamo:
  • Business kartice
  • Kupone
  • Poklon kartice

Za više informacija ili narudžbu javite se na e-mail info@cinestarcinemas.eu.

Business kartica
Na Business kartice polažete određenu količinu 2D ili 3D ulaznica koje budući korisnici/vlasnici kartica mogu iskoristiti za sve projekcije s redovnog programa kina CineStar ili Kaptol Boutique Cinema.
Položene ulaznice moguće je zamijeniti za ulaznice za sve redovne projekcije, osim za boutique uslugu u kinu Kaptol Boutique Cinema te za Spektakle i pretpremijerne projekcije. Moguće je nadoplatiti 3D dodatak i dodatak za dužinu trajanja filma prema trenutno važećem cjeniku ulaznica.

Same kartice su besplatne, što znači da plaćate samo ulaznice koje polažete na kartice. Kod kupovine više kartica nije potrebno položiti jednak broj ulaznica na sve kartice (one izgledaju isto, ali broj ulaznica na njima će biti različit). Na postojeće Business kartice moguće je ponovno položiti ulaznice. Ukoliko budući korisnik kartice na nju položi gotovinu, ona poprima obilježja Stars Club 2X Bonus Classic kartice. Tada je njome, osim ulaznica, moguće kupovati i proizvode na blagajnama kina (isključivo s gotovinskog dijela kartice).

CineStar kuponi
Kupone je moguće zamijeniti za ulaznice za sve projekcije s redovnog programa kina. Prednost CineStar kupona je u tome što ih korisnik može zamijeniti za ulaznice za bilo koji film, dan i termin prikazivanja, u trenutku kada mu to najviše odgovara. Korisnik može nadoplatiti na licu mjesta dodatak za 3D i dodatak za dužinu trajanje filma prema trenutno važećem cjeniku kinoulaznica. Kuponi ne vrijede za boutique uslugu te za Spektakle i pretpremijerne projekcije.

Cjenik Business ulaznica i kupona:
Količina Business ulaznica ili kupona  2D ulaznica ili kupon 3D ulaznica ili kupon
do 19 40,00 kn 50,01 kn
20-100 38,00 kn 48,01 kn
101-500 36,00 kn 46,01 kn
501-1000 34,00 kn 44,01 kn
1001-5000 31,00 kn 41,01 kn
5001-... 25,00 kn 35,01 kn


Poklon kartica
Poklon kartica dostupna je u tri iznosa: 100 kn, 200 kn i 300 kn.
Poklon karticu korisnik može koristiti za kupnju proizvoda i kinoulaznica u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i u kinu Kaptol Boutique Cinema.
Poklon kartica nema rok trajanja, a sav preostali iznos nakon prve kupnje prenosi se na postojeću ili novu Stars Club 2X Bonus Classic karticu.

Poklon za zaposlenike je porezno priznati odbitak:
“Člankom 7. st. 2 toč.18 Pravilnika o porezu na dohodak utvrđeno je da se pri davanju darova zaposlenicima plaćom ne smatraju davanja u naravi čija je pojedinačna vrijednost do 600,00 kn godišnje po zaposleniku.
....Neoporezivi dio dara po djetetu zaposlenika propisan je u iznosu 600,00 kn po djetetu i po zaposleniku.... Porezni propisi postavljaju uvjet da je darovano dijete do dana 31. prosinca tekuće godine navršilo 15 godina starosti.”