CINEMA BOOK CLUB

Cinema Book Club 
 
„Knjige i filmovi su kao jabuke i naranče. Oboje su voće, ali potpuno drugačijeg okusa“. - Stephen King
 
Predstavljamo vam Cinema Book Club, našu novu uslugu, zato SAVE THE DATE
 
Biramo za vas filmove koji su snimljeni prema knjigama, gledamo ih i razgovaramo o temi na panelima u suradnji s Frakturom - najboljom samostalnom knjižarom u Zagrebu.
 
Ono što neku knjigu čini dobrom nije nužno isto što čini film dobrim, ali svakako čitajući knjigu ili gledajući film imamo priliku na neko vrijeme maknuti se od realnosti, postižemo duhovno i emocionalno zadovoljstvo. Ponekada pročitamo prije knjigu pa želimo pogledati film, ponekad obrnuto. I nije bitan redoslijed. Ponekad nas film oduševi, a knjiga nas razočara i obrnuto...Ipak bitno je da su nas oboje dotakli i da želimo svoje slobodno vrijeme posvetiti filmu ili knjizi. Još ako imamo dobro društvo pa uz piće u prekrasnom interijeru WOW bara izmijenimo dojmove...
 
Cinema Book Club će se održavati periodično vikendima u Kaptol Boutique Cinema tijekom cijele godine.
 
Cinema Book Club nije osmišljen tako da se morate učlaniti, jednostavno budite dio kino doživljaja, pogledajte film, čitajte knjige i sanjajte......P.S. ne nužno tim redoslijedom!

Potrudit ćemo se da u našem ugodnom ambijentu priredimo i dodatne sadržaje te poklone za neke od posjetitelja, koji se savršeno uklapaju u koncept.
 
Na prijedlog Ministarstva kulture i medija, Vlada RH proglasila je 2021. godinu godinom čitanja. Neka godina čitanja i gledanja filmova snimljenih prema knjigama, bude baš 2022.! 

Cinema Book Club