Copyright, ograničenje odgovornosti i Opći uvjeti

Copyright
Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravima intelektualnog vlasništva te se ne smiju objavljivati, reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka nositelja odgovarajućeg prava i Blitz-CineStara. Korisnik osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge internetske stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe za kućnu uporabu.

Ograničenje odgovornosti
Stranice koristite isključivo na vašu vlastitu odgovornost. Blitz-CineStar, kao niti jedna treća osoba povezana sa njome, ne jamči ni na koji način da upotreba stranica neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran Blitz-CineStar. Blitz-CineStar zadržava mogućnost promjene kinorasporeda kao i mogućnost nepotpunih i/ili pogrešnih informacija,opisa usluga, filmskih naslova, vizuala, sadržaja i sl. Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, lošim osobinama, prekidom, izuzećem, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.

OPĆI UVJETI
Opći uvjeti poslovanja
Opći uvjeti korištenja Internet stranice www.kaptolcinema.hr i plaćanja putem Interneta
Opći uvjeti korištenja Loyalty kartica
Izjava o privatnosti
Opći uvjeti najma dvorane
Opći uvjeti korištenja besplatnog Wi-Fi-a

Za sva dodatna pitanja, nejasnoće, žalbe, prijedloge i pohvale slobodno nam se obratite na e-mail info@cinestarcinemas.eu ili na broj info telefona 01/63 96 720 (pon-pet od 10:00h do 15:00h, osim blagdanom i praznikom).