Izvanredna školska projekcija

Škole, školarci, profesori i đaci!

Zabavite se u kinu uz ulaznice i menije po povoljnijoj cijeni!

POSEBNA POGODNOST: besplatna ulaznica i kokice za voditelja grupe.Pripremili smo za vas izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika pa sve do najnovijih filmskih naslova. Poseban doživljaj svakako su 3D projekcije koje pružaju potpuno novi doživljaj filma i super atraktivne edukativne filmske naslove! Posjet kinu odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznajte učenike s temama koje su im bliske i korisne.

Izvanrednu školsku projekciju moguće je organizirati od ponedjeljka do petka, od 9:00h do 14:00h. Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno 20 učenika, a cijena 2D kinoulaznice za učenike iznosi 24,00 kn. Nadoplata za 3D filmove iznosi 5,00 kn po ulaznici.

U ponudi imamo i tri različita školska meni-ja za učenike po povoljnijoj cijeni:
 
Meni Sadržaj paketa Cijena po osobi
CinesCool meni 1 male kokice + gazirani napitak 0,3L 15,00 kn
CinesCool meni 2 srednje kokice + gazirani napitak 0,5L 20,00 kn
Školski promo meni srednje slane kokice + srednje piće (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite 0,5L ili voda Jana 0,5L) + igračka 25,00 kn

Za organizaciju izvanredne projekcije popunite:
Zahtjev za izvanrednu projekciju najkasnije pet radnih dana prije željenog datuma izvanredne projekcije.

Preporuka filmova - pogledajte ponudu filmskih naslova za organizaciju izvanredne projekcije.

Za više informacija obratite se na e-mail skolske@cinestarcinemas.eu ili na broj telefona 01/6396 720. Stojimo vam na usluzi za sve dodatne informacije radnim danom od 10:00 do 18:00 sati!