Kako do nas i parking

Nalazimo se u Centru Kaptol na adresi Nova Ves 17. Drugi kat!

Do kina je idealno prošetati jer centar grada nudi brojne zanimljivosti. Od Trga bana Josipa Jelačića do kina potrebno je desetak minuta hoda Tkalčićevom ulicom. Do nas možete doći autom, a da biste se parkirali u garaži Centra Kaptol, morate proći kroz ulicu Nova Ves. Smješteni smo samo dvije minute hoda od novootvorenog hotela Academia s četiri zvjezdice.

Parking za posjetitelje besplatan je 3 sata uz kupljenu kinoulaznicu. Potrebno je samo ovjeriti parkirnu kartu na blagajni kina ili bara.


Turističke i kulturne atrakcije u blizini kina
Upravo se na Kaptolu nalazi katedrala, najmonumentalnija građevina u Hrvatskoj. Nedaleko kina je i najstarija gradska tržnica – Dolac. U samo nekoliko minuta, pješice možete stići do Kamenitih vrata koja se nalaze na Gradecu, jedinih očuvanih vrata koja su bila dio srednjovjekovne utvrde. Petstotinjak metara od Centra Kaptol nalazi se Kula Lotrščak iz koje top svaki dan nagovještava podne, ali ukoliko ste u tom trenutku u našim dvoranama, vjerojatno ga nećete čuti :) Glavni zagrebački trg, Trg bana Josipa Jelačića, od kina je udaljen tek desetak minuta hoda. Centar Kaptol, u kojem se nalazimo, u nastavku je najpopularnije zagrebačke turističke ulice, Tkalčićeve, koja pulsira životom neovisno o godišnjem dobu.

​Pronađite nas na karti ovdje