Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw

  • IZVORNO IME:
  • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
  • TRAJANJE FILMA:
  • 136 minuta
  • GODINA:
  • 2019
  • Država:
  • SAD

Sadržaj filma:

Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.
Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.
Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo - i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra - dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.
Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.
Film je režirao David Leitch (Atomska plavuša, Deadpool 2) prema scenariju dugogodišnjeg arhitekta Brzih I žestokih, Chrisa Morgana, a produciraju ga Morgan, Johnson, Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.
Kako Hobbs & Shaw spašavaju svijet u filmu prepunom akcije i testosterona saznajte u hrvatskim kinima od 1.8.2019.

Brzi i žestoki: Hobbs i ShawZatvori
Foto i video galerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Mjesto tišine 2
Mjesto tišine 2
Za smrt nema vremena
Za smrt nema vremena
Novi mutanti
Novi mutanti
Antebellum
Antebellum
Black Widow
Black Widow
Wonder Woman 1984
Wonder Woman 1984