Stopalići - sink

  • IZVORNO IME:
  • Smallfoot
  • TRAJANJE FILMA:
  • 96 minuta
  • GODINA:
  • 2018
  • Država:
  • SAD
  • POČETAK PRIKAZIVANJA:
  • 27.09.2018

Sadržaj filma:

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji - čovjeka
Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.  

Više

Stopalići - sink

   U filmu „Stopalići” glume Channing Tatum kao jeti Migo i James Corden kao stopalić, Percy.  Uz njih glume Zendaya, Common, LeBron James, Danny DeVito, Gina Rodriguez, Yara Shahidi, Ely Henry i Jimmy Tatro.
            „Stopaliće” je režirao Karey Kirkpatrick, redatelj nagrađen nagradom Annie za „Over the Hedge” i s nominacijom za Annie za scenarije za „Chicken Run” i „James and the Giant Peach.”  Scenarij su napisali Kirkpatrick i Clare Sera, screen story John Requa i Glenn Ficarra i Kirkpatrick, na temelju knjige Yeti Tracks Sergioa Pablosa. 
Produkciju potpisuju Bonne Radford, Glenn Ficarra i John Requa, a Nicholas Stoller, Phil Lord, Christopher Miller, Jared Stern, Karey Kirkpatrick, Sergio Pablos, Courtenay Valenti, i Allison Abbate su izvršni producenti. Kreativni tim uključuje montažera Petera Ettingera i skladatelja Heitora Pereira. Animaciju potpisuje kompanija Sony Pictures Imageworks. Jason Reisig je ko-direktor. Ron Kurniawan je scenograf, a Devin Crane umjetnički direktor. 
             Iz kompanija Warner Bros. Pictures i Warner Animation Group, u produkciji kompanije Zaftig Films, „Stopalići” će distribuirati diljem svijeta Warner Bros. Pictures. 
 
 
O PRODUKCIJI
 
Što ako nešto što mislite da ne postoji, misli da VI ne postojite?
Što ako su legende o divovskim jetijima istinite – o njihovoj gustoj dlaci, gromkom glasanju i ogromnim stopalima – poput priča koje oni pričaju o nama…samo s obratom. Za njih mi smo bezdlake male zvjeri s kreštavim glasom i nevjerojatno malim stopalima. I nepostojimo. Tj. dok jedan jeti ne ugleda čovjeka svojim očima i počne vjerovati.
            To je velika ideja na kojoj su nastali „Stopalići,” vesela, duhovita, obiteljska avantura smještena u snijegom zametenom svijetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovjek po imenu Percy sretne licem u lice – ili točnije licem u koljeno – s jetijem po imenu Migo. Ovaj nevjerojatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, natjerati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.
 Redatelj Karey Kirkpatrick, koji je radio na scenariju s Clare Serom, kaže: „Svi smo čuli priče o ovim tajanstvenim stvorenjima s neobičnim navikama. No, što je s našim neobičnim navikama? Budimo iskreni, i mi smo na mnogo načina čudna stvorenja. Zabavno je na to gledati na komičan način iz druge perspektive, perspektive jetija.“
Isprva šokirani i uplašeni, Migo i Percy uskoro postaju sretni što su pronašli jedan drugog.  Za Miga je to što je uhvatio Stopaliće najveća i najvažnija stvar koju je ikada učinio i ne može dočekati da kaže svima u selu. Kada bi barem mogao svoju malenu nagradu odnijeti kući u jednom komadu. Percyju, nesretnom voditelju TV emisije o životinjama, dokaz o postojanju pravog jetija donijelo bi slavu o kakvoj sanja i odlučan je iskoristiti to što mu se posrećilo. Pa makar to bila zadnja stvar koju će ikada učiniti. 
Percy je nekada bio dobričina, no u zadnje vrijeme donosi neke vrlo upitne odluke. Možda je upravo ono što mu treba poznanstvo s jetijem kako bi resetirao svoje prioritete. Što se tiče Miga, jetija koji sada vjeruje u Stopaliće unatoč svemu što su mu govorili, sada je vrijeme da počne misliti svojom glavom.
No prvo se ova dva slučajna putnika moraju probiti kroz surovi teren Himalaja i vlastitih strahova. Dok pokušavaju pronaći način za komunikaciju unatoč kolosalnoj i urnebesno smiješnoj jezičnoj barijeri, moraju doista razumjeti darove prijateljstva i odanosti i koliko je važno ostati vjeran sebi.  
Jedinstveni likovi Miga i Percyja oživljeni su uz pomoć suvremene animacije koja pronalazi toplinu i u najhladnijoj klimi, i raznolike glumačke postave iz svijeta filma, televizije, sporta i glazbe: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Danny DeVito, Gina Rodriguez, Yara Shahidi, Ely Henry i Jimmy Tatro.
U filmu su i originalne pjesme koje potpisuju braća Wayne Kirkpatrick i Karey Kirkpatrick, a izvode ih Tatum, Zendaya i Common, te mladi glazbenik u usponu CYN, uz vješto izmijenjenu karaoke pjesmu u izvedbi Cordena koju će svi prepoznati. Glazbena zvijezda Niall Horan također doprinosi svojom novom pjesmom „Finally Free.” 
Radford, kojem je ovo četvrti film s Kirkpatrickom, kaže kako je su svi bili sretni jer se Karey prvo pridružio kao scenarist, pa redatelj, a potom i tekstopisac jer u sebi ima sve te talente uz kreativnu viziju za ovaj film.”
Akcija u filmu inspirirana je kultnim animiranim filmovima Looney Tunes.
Channing Tatum koji je u ulozi Miga kaže: „Ima puno fizičke komedije. Jetiji su ogromni, neuništivi, a opet ranjivi na male, smiješne načine.“ 
Neke scene u filmu odaju počast nekim redateljevim favoritima poput „North by Northwest’ i „Dr. Strangelove“.
            Mlađa publika će lako prihvatiti jednu od središnjih tema priče koja slavi ono što je njima već usađeno: znatiželja i postavljanje pitanja. No, „Stopalići” to dižu na višu razinu, što možemo vidjeti na primjeru lika Meechee: prave tragačice i jedne od rijetkih jetija koja se potajno nada da Stopalići stvarno postoje.  
            „Ne radi se samo o postavljanju pitanja već i pronalaženju odgovora i otkrivanju istine“,  kaže Zendaya koja glumi Meechee. „Ovaj film nas potiče da život pogledamo kroz tuđe oči i budemo empatični i suosjećajni prema nekome tko ima potpuno drugačiji pogled na stvari od nas.“  Njegova filozofija je izražena u prjesmi „Wonderful life“ na početku filma.
No, problem je što nisu svi u zajednici jetija tako otvorenog srca. U stvari, čak imaju zakone protiv toga koji su doslovno ulesani u kamenu i koje čuva Meecheein otac kojeg glumi Common. Posvećen je održavanju statusa quo potiskivanjem znatiželje. Njegova filozofija je lijepo izražena u pjesmi „Let it Lie.”
Unatoč Migovom dokazu on je odlučan dokazati da Stopalići ne postoje jer je tako upisano u kamenu. Ako stanovnici sela shvate da je išta od upisanog pogrešno, uzdrmalo bi njihovu vjeru u sustav koji ih je dugo štitio.“  
Scenarist Sera dodaje: „Izgradili su svakodnevni život s toliko pravila da ne postoji prilika za stati i razmisliti o nečemu. Moto njihove zajednice je „Neznanje je blaženstvo“.
Averzija Stonekeepera prema promjenama posebno otežava stvari za Miga, Meechee i Percyja.  Njegovo vijeće će testirati Migovu hrabrost i predanost na načine kakve nije mogao ni zamisliti. Pitanje je, hoće li na koncu stajati na putu onome što ovaj mladi jeti mora napraviti? Jer film „Stopalići” je u osnovi avantura. 
Ikona NBA-a, LeBron James, koji je u ulozi Migovog i Meecheeinog prijatelja jetija Gwangija, kaže: „Važno je biti otvoren prema avanturama jer je svijet pun odličnih stvari.
Nadahnuće za film „Stopalići” poteklo je od koncepta koji je predstavio jedan od izvršnih producenata i veteran animiranog filma, Sergio Pablos.  Producenti Glenn Ficarra i John Requa objašnjavaju kako će gledatelji imati priliku vidjeti da nas često razdvaja samo nevoljkost da sagledamo stvari iz perspektive drugih i što ne vidimo sebe kakvi smo zapravo.
„No, u središtu priče je prijateljstvo“, dodaje Ficarra. 
            “Kirkpatrick kaže: „Istražujemo teme istine i laži, pitanja i znatiželje, i važnosti svega toga u smislu osobnog razvoja i napretka. Ovo je priča o važnosti otvaranja prema životu i drugim ljudima. Ima li bolji način da je ispričamo nego uz pomoć 18-foot jetija i njegovih prijatelja?”
 
GLUMCI I LIKOVI
 
 
            Kirkpatrick kaže kako njihovi jetiji imaju velika srca, velika stopala i velike osobnosti. Najistaknutiji među njima je junak priče, Migo, veseli mladi jeti koji je potpuno u miru sa sobom i svojim malim svijetom, bez velikih ambicija osim da preuzme posao seoskog udarača u gong kada njegov otac ode u mirovinu.   
            Za ulogu je odabran Channing Tatum za kojeg Kirkpatrick kaže da je Migu dao puno šarma i dječačke energije. Channinga zavolite čim otvori usta i upravo to smo tražili za ovaj lik.  „Mislim da se većina može prepoznati u Migu u određenoj mjeri,” kaže redatelj.  ““Lakše je prihvatiti ono što vam je nametnuto i bezbrižno ići kroz život.” 
No, sve se mijenja kada jeti ugleda avion kako se ruši u daljini i odluči ga slijediti. Tatum kaže: „Jetiji žive prema pravilima koja postoje oduvijek i jedno kaže da Stopalići ne postoje pa kada Migo pokuša ispričati svima o pronalasku aviona i Stopalića, rekli su mu da to jednostavno nije moguće.”
No, istina je. To dovodi jadnog Miga pred životnu dvojbu i on se bori pomiriti ono što zna da je istina s onim što se od njega očekuje – da opovrgne svoju priču i zaniječe Stopaliće i nastavi sa svojim sretnim životom ili se suoči s ismijavanjem i progonstvom. Opovrgavanje priče znači laganje, a Migo nikada ne laže. Stoga mu ne preostaje ništa drugo nego pronaći Stopaliće i dovesti ih u selo kao dokaz.
            Migo još ne razumije da to neće riješiti njegov problem, već će samo otvoriti druge i veće probleme i pitanja.  „Migo je bio sretan dok je slijedio pravila i nije imao pritužbi“, kaže Tatum.  „Nije želio izazivati probleme, no kada je jednom otkrio pravu ljepotu u otkrivanju i učenju, nije bilo povratka.”
Percy, kojeg glumi James Corden, nije svjestan sudbinskog sastanka koji će se dogoditi. Stigao je na Himalaju kako bi snimio dio za svoju nekoć popularnu emisiju o prirodi. Potajno planira lažirati da je vidio jetija kako bi pokušao podići gledanost.  
Ovaj lik ustvari ismijava neke od najgorih ljudskih osobina i hirova, predstavljajući čovjeka koji nailazi na jedno od najzanimljivijih otkrića u povijesti i samo razmišlja o tome kako će to unovčiti.  „Živimo u svijetu gdje se važnost mjeri društvenom prisutnošću i to je zamka u koju ljudi mogu upasti“, kaže  Kirkpatrick. „Percy je počeo kao čovjek s integritetom no, upao je u zamku slave i izgubio dušu.“
Redatelj dodaje: „Percy je na početku gad i radi grozne stvari pa smo morali naći nekoga tko bi mogao utjeloviti taj lik na način da ipak bude simpatičan gledateljima, a to je bio James.”
Clare Sera ističe: „Ovaj Stopalić misli da mu se posrećilo što je sreo Miga jer će mu on donijeti zaradu, no ustvari on treba Miga kako bi mu promijenio život.“
No njihov prvi i najveći problem je što ne mogu razumjeti jedan drugoga. Migu Percy zvuči poput nervoznog miša, a Percyju Migo zvuči poput divlje zvjeri.
Iako Percy misli da bi ga jeti mogao pojesti, spreman je na rizik i namjestio je telefon na snimanje i nada se preživjeti da snimku i pošalje. Zamislite njegovu sreću kada ga Migo odvede svojoj kući da upozna ostale, jer jedina stvar koja će privući više pažnje od snimke jednog jetija je snimka više njih!  
Migo se vraća u svoje selo držeći Stopalića trijumfalno u zraku, a pogled na ovu anomaliju elektrizira stanovnike. Napuštaju svoje zadatke i okružuju ga u šoku, uzbuđenju, strahu i čudu. „To je velika vijest, ali je li to dobra vijest?“, pita se Kirkpatrick.
To se definitivno čini kao velika vijest Migovoj ne-tako-tajnoj simpatiji, Meechee, koja jedva čeka vidjeti ovaj primjerak. Pametna, neovisna i vrlo znatiželjna Meechee odavno sumnja da Stopalići postoje kao i vjerojatno još puno drugih stvari za koje još ne zna. Kao kći Stonekeepera ne smije postavljati pitanja, no to je nije spriječilo da o njima razmišlja ili osnuje tajno udruženje za dokazivanje Stopalića pod kraticom S.E.S. (Smallfoot Evidentiary Society). Ona i još troje istomišljenika sastaju se kako bi proučavali i pogrešno tumačili oskudne „dokaze“ poput slomljenog skijaškog štapa, jakne i role toalet papira.   
„Volim Meeche jer je tako različita,” kaže Zendaya o svom liku. „Ona je posljednja osoba od koje biste očekivali takvo što jer bi trebala ići očevim stopama i podržavati vrijednosti društva. Ona sve propitkuje. Ne prihvaća da njihovo selo lebdi na oblaku i da nema ničega ispod i želi znati kako sve funkcionira.“
Želi znati sve o Stopaliću, odakle dolazi, što radi i ima li još takvih kao što je on.
Kirkpatrick kaže: „Zendaya je učinila Meechee razigranom, zabavnom i pristupačnom, ali je prikazala i njezina snažna uvjerenja. Meechee je najprincipijelniji lik u priči. Voli svog oca i ne želi mu se suprotstavljati dok ne bude imala dokaze za kojima traga.“  
            Naravno da Meecheein otac ne zna za njezinu žeđ za znanjem i počinje to shvaćati tek kada Migo donese Stopalića.   
 Kirkpatrick kaže: „Svaki roditelj se toga boji. Zna da djeca moraju otići u svijet i ne moguće ih je više zaštititi.“
            Stonekeeper (Čuvar kamena) nije negativac u uobičajenom smislu iako čini neke loše stvari poput podržavanja laži i izbacivanja Miga iz zajednice. On možda čini pogrešne stvari iz pravih razloga. Komplicirano je. Kirkpatrick kaže kako je Common uspješno prenio tu kompleksnost u svojoj izvedbi. Karey i on su radili zajedno na Stonekeeperovom glasu kako bi dobili pravu ravnotežu tame i topline.“
Common kaže: „Stonekeeper nije samo otac od Meeche već od cijelog sela. On je vođa, a to nije lako biti. Njegov posao nosi puno mudrosti i autoriteta. Odlučan je dokazati da Stopalići ne postoje jer jetiji žive u malom svijetu i sretni su i želi da tako i ostane.“
Stonekeeper razmišlja o tome da bi najsigurnija opcija bila učiniti da Percy nestane.
Ta mogućnost zasigurno ne bi iznenadila člana društva S.E.S., Gwangija, kojeg glumi LeBron James. Nema te teorije zavjere koja se Gwangiju nije svidjela. Uvjeren je da su tajne posvuda i da se nešto čudno događa u njihovom selu. On je karizmatičan, nesebičan, pouzdan, simpatičan, zabavan i odan prijatelj. Samo ga ne nazivajte ludim.
Kirkpatrick se prisjeća kako je gledao Lamesa u filmu „Trainwreck i bio je jako smiješan. Kaže da James ne samo da je najbolji košarkaš na svijetu veće je i odličan glumac.“  
            Još jedan član skupine S.E.S. je Kolka koju glumi Gina Rodriguez. Ova ljubiteljica znanosti s kosom svezanom u opušteni rep, pomno čuva artefakte organizacije u nadi da će zbirci jednog dana dodati još stvari koje pripadaju Stopalićima ili samo mitsko biće.   
Kolka je predana Meechee i cilju i vjeruje u ono što ne vidimo poput slušanja vjetra i vlastite intuicije. S.E.S. nas podsjeća da budemo znatiželjni i imamo vjere, što s godinama postaje teže jer gubimo radost maštanja.”
Posljednji član skupine S.E.S. je maleni galamdžija Fleem kojeg glumi Ely Henry. „On je bizaran, sebičan i glasan“, kaže Henry. „Fleem se brine skoro pa samo za sebe i sve će učiniti da progura svoje interese. S druge strane je nevjerojatno odan, što je šokantno.“
            Predstavnik suprotne strane spektra je Migov otac Dorgle kojeg glumi Danny DeVito.
„Dorglea nije briga za Stopaliće ili sve što bi moglo postojati izvan sela“, kaže DeVito.  „Njemu su važne samo dvije stvari: biti dobar otac i udaranje glavom u ogromni kameni gong, što mu je posao. To je vrlo važan posao i on se ponosi njime.“
Svakoga jutra ovaj se snažni jeti katapultira u ogromni gong kako bi probudio velikog bliještećeg puža koji puže po nebu kako bi osvijetlio selo. Iako zbog tog posla ima zakržljali stas, spljoštenu glavu i stalnu zvonjavu u ušima, to je čast koja se prenosi generacijama njegove obitelji i u konačnici će pripasti i Migu.  
U međuvremenu, Percyjev dolazak uzrokuje pomutnju u nekoć mirnom okruženju, no on ostaje usredotočen na to da pošalje svoju nevjerojatnu snimku producentici svoje emisije, Brendi, kako bi je objavila online.
Uloga Brende ponovo ujedinjuje Yaru Shahidi s Kareyjem Kirkpatrickom nakon što je kao šestogodišnjakinja debitirala u njegovom filmu „Imagine That”. 
Percy nije razgovarao s Brendom otkad je s gađenjem ostavila nakon što je od nje tražio da obuče smiješni kostim jetija za snimanje. Brenda je njegova savjest i glas razuma i misli je dobro što je otputovao jer ga samoća možda podsjeti tko je bio: čovjek koji je želio da ljudi razumiju i brinu o prirodi i životinjama koliko i on.
Shahidi kaže kako se Brendina percepcija mijenja nakon što uviđa da na svijetu postoje stvari kojih nije uopće svjesna.  
Glumačku postavu Stopalića čini i Jimmy Tatro kao nesretni Thorp. I Tatro i Ely Henry angažirani su odmah na početku procesa animacije kada su i priča i likovi još bili u razvoju.   Kirkpatrick kaže: „Ely i Jimmy imaju divne glasove i jako su smiješni i suradljivi. Dali su nam puno izvrsnog materijala i shvatili smo da su nezamjenjivi.“
            Unatoč tome što je Stonekeeperov sin i Meecheein brat, Thorp nije nimalo poput njih. Rođen je da slijedi pravila i zadobije očevo odobravanje i zakleo bi se da je gore ustvari dolje ako njegov tata tako kaže. Uglavnom bezopasan i zbunjen, uvijek se pojavi tamo gdje ga najmanje očekujete kao na primjer usred S.E.S. operacije.
Glumačku postavu zaokružuju Patricia Heaton, u ulozi mrzovoljne mame medvjedice kojoj se ne sviđa što Migo i Percy upadaju u njezinu špilju taman kada je uspjela uspavati  svog sina, te Justin Roiland kao zapaljivi Garry, čijih pretjeranih reakcija se svi boje.
Filmska ekipa je prezadovoljna rasponom i kalibrom talenata okupljenih na filmu „Stopalići“. 
 „Kao redatelj animiranog filma, odabiru glumaca pristupate kao kada sastavljate orkestar“, kaže Kirkpatrick.  „Trebate različite glasove, teksture i zvukove.“
            Većina dijaloga u filmu snimljena je na standardan način, jedan po jedan lik tj. glas, no kada god je bilo moguće snimali su i u parovima.  
 
ANIMACIJA
 
 
            Dva najteža elementa za animaciju su krzno ili dlaka i voda u svim oblicima uključujući led i snijeg, a ovaj film je pun svega toga pa je provedeno puno istraživanja i inovacija kako bi se zadovoljile kreativne potrebe.    
            Tijekom produkcije Kirkpatrick je blisko surađivao s ključnim članovima kreativnog tima poput, voditeljem vizualnih efekata Karlom Edwardom Herbstom iz kompanije Sony Pictures Imageworks i višim producentom Skyeom Lyonsom, koji na filmu radi kao asistent producenta.  the film. Kao ko-redatelja angažirao je Jasona Reisiga, kojeg smatra jednim od vodećih animatora na svijetu, kako bi mu pomogao s tehničkim i umjetničkim aspektima.
            Jetiji su trebali zračiti toplinom i humorom bez obzira na svoje velike proporcije. Bonne Radford kaže: „Dali smo im duge noge da mogu skakati, ovalna tijela i kruškolika lica, a cjelokupni izgled je nježan i poziva na zagrljaj.“ 
            Bjelokosi jetiji u snježnom okruženju predstavljali su veliki izazov za snimanje. Lyons  kaže: „Napravili smo snijeg za nijansu tamniji, kako bi jetiji bili najsvjetliji u sceni.”
            Ostali ključni vizualni efekti uključivali su paru i oblake, vatru i vatromet, te Stonekeeperov ogrtač od kamena, što je bilo posebno složeno jer su to bila dva neovisna međusobno povezana sloja na vrhu lika.
           
IZREĆI PJESMOM
„Jedino snažnije od straha je znatiželja”
 
            U filmu „Stopalići” izvedena je nova pjesma Nialla Horana „Finally Free”. Govori o temama u filmu i stoga je savršena za završne scene filma.
            Redatelj i njegov brat, Wayne Kirkpatrick, nedavno su radili na glazbenoj komediji na Broadwayu „Something Rotten!” koja im je donijela mnoštvo nominacija u različitim kategorijama. Za film „Stopalići” napisali su pet originalnih kompozicija.
Pjesma na početku filma, „Perfection,” koju izvodi Channing Tatum, upoznaje gledatelje s Migom i njegovim životom, ali na duhovit način jer je jasno da ono što govori baš i nije u skladu s činjenicama.
Pjesme „Wonderful Life” koju izvodi Zendaya, i „Wonderful Questions,” koju izvode Zendaya i Tatum zajedno, predstavljaju drugu perspektivu tvrdeći da su znatiželja i nove ideje ono zbog čega vrijedi živjeti.   
Pjesmu „Let it Lie” izvodi Common u formi rapa. U njoj Stonekeeper Migu u povjerenju otkriva neke zloslutne istine o povijesti njihove zajednice. 
            Film također uključuje karaoke verziju hita iz 80-ih koju izvode Queen i David Bowie, „Under Pressure”, a u filmu je izvodi James Corden s izmijenjenim tekstom kako bi Percy uspio uvjeriti svoju producenticu da pogleda stvari njegovim očima. Na kraju, pjesma braće Kirkpatrick, „Moment of Truth,” koju izvodi pop pjevač CYN, sumira sve to u uzbudljivoj, optimističnoj završnici.
            „Glazba je neopisivo važna u ovoj priči jer otkriva radnju i likova na vrlo snažan način„ , kaže Glenn Ficarra. 
Braća Kirkpatrick blisko su surađivali sa skladateljem Heitorom Pereirom, višestrukim talentom koji je karijeru započeo kao član grupe Simply Red. „U ovakvim animiranim obiteljskim filmovima, glazba otkriva dušu likova“, kaže Pereira. „Divno je raditi s glazbenicima koji razumiju snagu melodije i cijene tvoj doprinos. Za svaki lik postoji priča unutar priče i glazba nekada mora biti vesela i duhovita, nekad tužna, nekada puna nade.“
 „Nadam se da će gledatelji uživati u ovom zabavnom i živopisnom svijetu“, zaključuje Kirkpatrick. „To je vrlo šarmantna priča. Imali smo sreću okupiti fantastične glumce i nevjerojatan tim koji je pomicao granice digitalne animacije. Vjerujem da će se i gledatelji zaljubiti u ove drage likove.” 


Zatvori
Foto i video galerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
X - Men: Dark Phoenix
X - Men: Dark Phoenix
Tajni život ljubimaca - sink
Tajni život ljubimaca - sink
Godzilla II: Kralj zvijeri
Godzilla II: Kralj zvijeri
Pokemon Detektiv Pikachu
Pokemon Detektiv Pikachu
UglyDolls - sink
UglyDolls - sink
Osvetnici: Završnica
Osvetnici: Završnica