Kupljene ulaznice

Potvrdu kupljenih kinoulaznica potrebno je ispisati, a ukoliko niste u mogućnosti, kupljene kinoulaznice možete preuzeti na blagajni ili Cinematu pomoću WEB KOD-a.

Ukoliko ispišete online potvrdu kupljenih kinoulaznica, print@home ili e-ulaznica, koja sadrži QR KOD, isti ćemo skenirati prilikom kontrole kinoulaznica kako biste mogli ući u dvoranu bez čekanja.

Ukoliko ste ulaznice kupili putem iCineStar aplikacije - postavite QR KOD na sredinu ekrana Vašeg mobilnog uređaja kako bismo isti skenirali i uđite u dvoranu bez čekanja na blagajni.

Prilikom online kupnje kinoulaznica prihvatili ste CineStar Online Opće Uvjete poslovanjau kojima je navedeno kako je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promjene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Ulaznice je moguće isključivo zamijeniti i to na blagajni kina, najkasnije sat vremena prije početka projekcije za koju su kinoulaznice kupljene. Svakako savjetujemo da prije nego što kupovinu konačno potvrdite, provjerite podatke o željenom filmu, vremenu i mjestu predstave te sve ostale podatke koje unosite u sustav budući da naknadne reklamacije ne uvažavamo.


Napomena za uslugu FILMSKI DOČEK NOVE GODINE:
Jednostrani raskid ugovora od strane potrošača bez ikakvog razloga, iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, u konkretnom slučaju nije moguć, a sukladno članku 79. stavak 1. točka. 12. Zakona o zaštiti potrošača.“
„Na uslugu kinoprojekcije predstave uključene u novogodišnji paket primjenjuju se uvjeti koji vrijede za redovne kinoprojekcije u ponudi CineStara, s time da, ukoliko ste izgubili mogućnost gledanja kinoprojekcije, i dalje možete iskoristiti preostale usluge sadržane u novogodišnjem paketu (catering, kokice, piće dobrodošlice i pjenušac) predočenjem potvrde o kupnji novogodišnjeg paketa.“