Mastercard i Maestro Contactless Monday


MASTERCARD i MAESTRO BESKONTAKTNI PONEDJELJAK

NOVO: od 16.4. usluga je moguća i u Kaptol Boutique Cinema!

Za svaku kupljenu 2D ili 3D kinoulaznicu ponedjeljkom koju posjetitelj plaća isključivo na prodajnom mjestu tj. blagajnama Kaptol Boutique Cinema i to BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO karticama, dobiva DRUGU 2D KINOULAZNICU na dar.

UVJETI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

1. Kupovina kinoulaznica za projekcije koje se prikazuju PONEDJELJKOM u svim terminima u Republici Hrvatskoj.

2. Plaćanje ISKLJUČIVO NA BLAGAJNAMA KINA (ostalim načinima plaćanja ne može se otvariti pogodnost: e-plaćanje, plaćanje Stars Club karticom, putem Cinemata i mobilne aplikacije iCineStar)

3. GRATIS KINOULAZNICA MOŽE SE ISKORISTITI ISKLJUČIVO U TRENUTKU OSTVARIVANJA BENEFITA ZA ISTI FILM (u trenutku kupovine i plaćanja kinoulaznice za projekciju ponedjeljkom posjetitelj dobiva drugu kinoulaznicu GRATIS koju mora iskoristiti isti dan, u istom terminu; znači, ne vrijedi ukoliko posjetitelj kupi kinoulaznicu u nedjelju za ponedjeljak i slično...)

4. Plaćanjem ISKLJUČIVO BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO KARTICAMA

5. Pogodnost se ne odnosi na Senior Club i Studentske kartice. Posjetitelj mora odabrati jednu ili drugu pogodnost – pogodnosti se ne zbrajaju.
 
Gratis 2D kinoulaznicu posjetitelj može iskoristiti za 2D film, a dodatak 3D se nadoplaćaje sukladno cjeniku Kaptol Boutique Cinema.

Akcija ne uključuje uslugu Boutique Experience, pretpremijerne projekcije, posebne projekcije , Spektakle i ZagrebDox.