Naša priča...

Uslijed pandemije, naše kino nudi dovoljno intime ali ujedno i dovoljno mjesta za sve vas koji preferirate manja kina.
Kako bi vama i našem osoblju boravak u Kaptol Boutique Cinema bio ugodan i siguran, provodimo sve mjere u skladu s preporukama nadležnih službi.

#JedanJedini #KinoCaféBar
Kaptol Boutique Cinema konkretan je odgovor na potrebe pravih filmofila koji od kina traže više nego što nude klasični multipleksi. U našem prostoru savršeno se isprepliće šarm starog art house kina s najsuvremenijom tehnologijom i uzbudljivim dizajnom.

​Ulaz u drugačiju stvarnost
Atraktivno uređenje prostora potpisuje Studio Franić&Šekoranja.
"Kreirali smo prostor kina i bara za koje bismo željeli da u njima provodite jutra ili čitava popodneva i večeri, prostor za druženje i sanjarenje, prostor koji je teatralan, ali ugodan..." - izjavili su dizajneri Franić&Šekoranja nekoliko tjedana prije otvorenja kina.

Pogledali bi film?
Sve o aktualnoj ponudi filmova, saznajte na linku.

​Turističke i kulturne atrakcije u blizini kina
Upravo se na Kaptolu nalazi katedrala, najmonumentalnija građevina u Hrvatskoj. Nedaleko od kina je i najstarija gradska tržnica – Dolac.
U samo nekoliko minuta, pješice možete stići do Kamenitih vrata koja se nalaze na Gradecu, jedinih očuvanih vrata koja su bila dio srednjovjekovne utvrde. Petstotinjak metara od Centra Kaptol nalazi se Kula Lotrščak iz koje top svaki dan nagovještava podne, ali ukoliko ste u tom trenutku u našim dvoranama, vjerojatno ga nećete čuti :) Glavni zagrebački trg, Trg bana Josipa Jelačića, od kina je udaljen tek desetak minuta hoda. Centar Kaptol, u kojem se nalazimo, u nastavku je najpopularnije zagrebačke turističke ulice, Tkalčićeve, koja pulsira životom neovisno o godišnjem dobu.