Prati događanja - budi u toku.

Drage dame, planirajte izlazak u Kaptol Boutique Cinema, 1. veljače u 19:30 jer vas u okviru TRES CHIC večeri očekuje premijera filma "OBLIK VODE", Oskarovca Guillerma del Tora. Del Toro je svoje prve Oscare osvojio zahvaljujući filmu "Panov labirint" 2006. godine.  


 
 "Oblik vode" ( The shape of water ) nagrađen je s dva Zlatna globusa na nedavnoj dodjeli na Beverly Hillsu i ozbiljan je kandidat za Oscara prema mišljenju mnogih kritičara.

Film predstavlja priču o ljubavi nijeme žene i neobičnog stvorenja.
Sally Hawkins tumači lik žene zaposlene u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti, koja žudi s nekim stvoriti odnos. No, to se sve promijeni kada otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, koje ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara. Ova divna, romantična i čudnovata fantazija je nešto potpuno drugačije od svega što ste imali prilike gledati do sada u kinima.

Do sada smo premijerno gledali filmove "Počinjem ponovno", "Snaga je u meni", "Ubojstvo u Orient Expressu" i još uvijek vrlo aktualan "Najveći showman". 

Hvala vam na povjerenju i podršci, veselimo se druženju s vama uz podršku naših partnera; to su STELLA ARTOIS, BLISS INSTITUT I MIKEDA.

Očekujemo vas u 19:30h kako biste u miru uživali u osvježavajućoj Stelli Artois, a uz Bliss Institut vaučere i poklončiće te Mikedina iznenađenja, sigurno ćete provesti lijepu filmsku večer u ugodnom društvu i u najdražem kinu. 
I posebno nam je drago jer je TRES CHIC od prosinca prisutan i u Splitu, u najljepšem kinu u Dalmaciji, CineStar 4DX Mall of Split - krasi ga prekrasan bar i niz dvorana s vrhunskim sjedalima.

Vidimo se!


 
 

 
Filmovi koje prikazujemo