Prati događanja - budi u toku.

Drage posjetiteljice,

U "Très chic", ako već niste, zaljubit ćete se na prvu...

Održali smo do sada osam filmskih večeri za žene u rasprodanim boutique dvoranama, a među brojnom ženskom publiku uživale su i poznate Hrvatice – Branka Krstulović, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Daniela Trbović, Renata Sopek, Kristina Bradač, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri, Iris Androšević, Ines Preindl, Tamara Garbajs... 

24. svibnja vidimo se uz TRES CHIC SPECIJAL kad vas očekuju fenomalni pokloni naših partnera i najbolji afterwork party u gradu! Prvo piće dobrodošlice, zatim premijera i nakon filma - WOW bar ;)

Film ćemo prikazati u više dvorana zbog velikog interesa, a na izboru su vam regular ili boutique ulaznice. U cijenu boutique ulaznice ukljućeno je jedno piće u baru iz naše ponude! Možda se odlučite baš za najnoviji TRES CHIC koktel na bazi prosecca, limunske trave i sirupa od crvenog grejpa? ;)

Sve posjetiteljice dobivaju knjigu "Suverena čitateljica" u izdanju Frakture, PUPA kozmetičku torbicu i piće dobrodošlice Stella Artois!
Za posjetiteljice koje se odluče za boutique dvorane, na poklon će dobiti i posebne popuste Bliss instituta i kolagen shot Mikede, dok će Samsung u WOW baru svima predstaviti novi QLED TV koji možemo opisati u tri jednostavne riječi: nenadmašno iskustvo gledanja.  

Da bi kino bilo i mirisna oaza te večeri pobrinut će se Gucci Bloom, a moći ćete doznati i savjete o šminkanju u PUPA make up kutku.
Za party u baru od 19 - 24 h bit će zadužen DJ Bondža! 
 
DAME, SAVE THE DATE i vidimo se već od 19 h. Prva projekcija starta u 19:45!

Ulaznice NIJE moguće rezervirati, već samo kupiti.
 
Filmovi koje prikazujemo

Klub zadovoljnih žena - Tres Chic
Klub zadovoljnih žena - Tres ChicPretprodaja
  • TRAJANJE:
  • 103 minuta
  • Država:
  • SAD
  • Početak
    prikazivanja:
  • 24.05.2018