Prati događanja - budi u toku.

Dragi posjetitelji,
Radimo punom parom i s veseljem vas očekujemo u našem kinu i u WOW baru!
Naravno, naše je kino savršeno za sve vas koji možda niste ljubitelji velikih kina s puno dvorana. Naših 5 dizajn dvorana koje su u potpunosti različite, dovoljno je za raznoliku ponudu filmova, a opet je i dovoljno malo kako bismo izbjegli velike gužve.
Ima li noviteta nakon karantene?
Ima!
CineStar je u svim svojim kinima u Hrvatskoj pripremio nešto novo, a idealno je za sve koji žele još bržu i sigurniju uslugu - to je mogućnost  kupnje hrane i pića tj. menija on line istovremeno s kino ulaznicama. Dostupni meniji su s kokicama i nachosima te pićem i čokoladicom. Menije kupljene on line, možete preuzeti na blagajni prije filma.
Zbog naše i vaše sigurnosti, planirane mjere za rad kina nadopunili smo najnovijim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za kinoprikazivačku djelatnost. Kapacitet dvorana je limitiran, a on line sustav prodaje ulaznica i blagajne automatski blokiraju prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja. Na taj način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, mogu i sjediti zajedno, ali su od prvih susjeda odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno. Također među ostalim, vodimo računa  i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova, kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u lobbyjima gdje je preporuka fizičke distance 1.5 metar. Na linku se nalaze preporuke HZJZ-a u cijelosti.
Renovacija u Centru Kaptol je još uvijek u tijeku, ali do kina i bara prilazi su omogućeni. Garaža također normalno radi - podsjećamo vam da uz kinoulaznicu dajemo 3 h besplatnog parkiranja za sto je potrebno ovjeriti parkirnu ulaznicu kod nasih djelatnika u baru ili na blagajni. Svakako provjerite stanje na kartici na parkirnom automatu prije izlaska iz garaže.
Hvala i vidimo se!
Klikom do najnovinijeg KINO PROGRAMA