Prati događanja - budi u toku.

U četvrtak 9. svibnja ugostit ćemo Prljavo Kazalište jer članovi benda i cijele produkcijske ekipe filma dolaze na premijeru u naše kino: PRLJAVO KAZALIŠTE - LIVE - STADION ZAGREB.
 
Kupnja ulaznica u nastavku stranice.

Projekt možete pogledati i u drugim CineStar kinima u regiji.

Koncert održan 31. svibnja 2018. godine na stadionu u Kranjčevićevoj pamte svi oni koji su na vrijeme osigurali svoje mjesto jer su ulaznice bile rasprodane! 40 fenomenalnih godina „Prljavo Kazalište“ je obilježilo nizom koncerata te velikom australskom i američko - kanadskom turnejom. Veliko finale održali su u Zagrebu na jednom od rijetkih neosvojenih koncertnih prostora, nogometnom stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a da je atmosfera bila odlična, dapače prava slavljenička, potvrđuje i činjenica da je interes bio fenomenalan. Tako su Prljavci u četvrtak 31.5. 2018. zakoračili pred 35 tisuća obožavatelja i odsvirali svoje najveće hitove koji su im obilježili 40 godina dugu karijeru. Ovaj koncert, kao dokaz raskošne i dosad neviđene tehničke produkcije i spektakularne atmosfere, dobio je i prije objavljivanja nagradu za najbolji koncert godine!
Pogledajte ekskluzivnu projekciju pravog spektakla na filmskom platnu uz čaroliju 5.1 zvuka i 4 K snimke u CineStaru Novi Zagreb, Varaždin, Mall of Split, Mostar, Osijek, Rijeka te u Kaptol Boutique Cinema. Tom prigodom, članovi benda okupit će se u Kaptol Boutique Cinema gdje će biti održana premijera, kako bi zajedno s obožavateljima pogledali izuzetnu snimku i realizirali još jednu u nizu sjajnih ideja.

Ova projekcija nema reprizu i događa se samo 9. svibnja – osigurajte mjesto na vrijeme.