Filmski NG program

  • IZVORNO IME:
  • Filmski NG program
  • POČETAK PRIKAZIVANJA:
  • 31.12.2019

Sadržaj filma:

Dočekajte 2020. godinu u jednom od najljepših hrvatskih kina: KAPTOL BOUTIQUE CINEMA!
Naš prvi „Filmski doček Nove godine“ bio je rasprodan i nadmašio je sva očekivanja, zato vas i ove godine pozivamo da Silvestrovo provedete u inspirativnom ambijentu Kaptol Boutique Cinema. Očekuju vas odlični filmovi, kokice i prosecco, DJ koji će vas provesti rasplesati uz disco, te slatko slani zalogaji u ponoć. Na vama je da „obučete“ osmijeh i prepustite se dobrom osjećaju te da na vrijeme osigurate svoju ulaznicu.
Vrata kina otvaramo od 19:30, a u periodu od 20 – 23:00 te od 01:00 – 03:30 prikazujemo devet izvrsnih filmskih naslova u pet sasvim jedinstvenih dvorana. Na programu su: Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera, Kišni dan u New Yorku, One su bombe, Znaš li čuvati tajnu, Izazivač: Le Mans 66, Nož u leđa, Doktor Sleep, Joker, Kralj lavova (titlana verzija).Raspored programa bit će poznat 30.12. Program „Filmski doček Nove godine“ uključuje: srednje kokice i prosecco dobrodošlice, projekciju ( jedan film u prvom dijelu programa prije ponoći te drugi film u drugom dijelu poslije ponoći ), slano – slatke zalogaje i pjenušac u ponoć te DJ-a od 19:30 – 20:30 i od 23 – 01:30. Kino vam omogućuje i besplatnu garderobu.
Cijena ulaznice iznosi 350 kn do 22.12., 400 kn od 23.12. do 30.12. te 450 kn na dan 31.12.
Rezervacija sjedala nije moguća.
Dajemo vam mogućnost 3 h besplatnog parkinga u garaži Centra Kaptol uz ulaznicu za doček, samo morate ovjeriti parkirnu kartu na blagajni ili u baru kina prije odlaska (parkirna mjesta ovise o popunjenosti garaže te se ne mogu rezervirati). Kako biste pristupili programu, molimo vas da kupon kojeg ćete dobiti uz kupljenu ulaznicu, zamijenite za narukvicu na blagajni kina.
Kapacitet mjesta za „Filmski doček“ je ograničen. Veselimo se Vašem dolasku!

„Jednostrani raskid ugovora od strane potrošača bez ikakvog razloga, iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, u konkretnom slučaju nije moguć, a sukladno članku 79. stavak 1. točka. 12. Zakona o zaštiti potrošača.“ „Na uslugu kinoprojekcije predstave uključene u novogodišnji paket primjenjuju se uvjeti koji vrijede za redovne kinoprojekcije u ponudi CineStara (link), s time da, ukoliko ste izgubili mogućnost gledanja kinoprojekcije, i dalje možete iskoristiti preostale usluge sadržane u novogodišnjem paketu (catering, kokice, piće dobrodošlice i pjenušac) predočenjem potvrde o kupnji novogodišnjeg paketa.“
https://www.kaptolcinema.hr/opci-uvjeti-poslovanja

Filmski NG programZatvori
Foto i video galerija