Koko 3: Ljubav ili smrt

  • IZVORNO IME:
  • Koko 3: Ljubav ili smrt
  • TRAJANJE FILMA:
  • 90 minuta
  • POČETAK PRIKAZIVANJA:
  • 06.11.2014

Sadržaj filma:

Novi nastavak priče o Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje upravo zaljubljen do ušiju
Više

Koko 3: Ljubav ili smrt

Miljenik mnogih generacija, slavni dječji detektiv Ratko Milić zvani Koko, vraća se na velike ekrane. Prošlo je tri godine od kada je snimljen prvi film o Koku, adaptacija knjige Ivana Kušana “Koko i duhovi”. Praćen pozitivnim kritikama i oduševljenjem gledatelja, film je zabilježio izvrsnu gledanost. Jednake reakcije i odlične domaće „box office“ rezultate imao je i drugi film, “Zagonetni dječak”. Stoga ne čudi što se već duže vrijeme s velikim nestrpljenjem iščekuje i treći nastavak filmskih pustolovina dječaka Koka i njegovih prijatelja, kojeg ćemo moći pogledati od 6. studenog u svim kinima. Treći nastavak adaptacija je sjajnog Kušanovog romana "Ljubav ili smrt".

Koku je, čini se, i dalje nogomet najvažnija stvar na svijetu, a nadolazeći susret zloglasnih «Gusara» i Kokove ekipe «Zeleni Vrh» centralni događaj sezone. Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo. Da dokaže suprotno, Koko mu priča o svojoj nesretnoj ljubavi prema tajnovitoj djevojci, čarobnoj poput junakinja Zlatkovih romana. Kokova nestašna sestra Marica, samozatajna prijateljica Ema i drska Melita imaju svoj bend – Kokova će ekipa na koncert jednako kao što će i one na njihove nogometne utakmice. Da li mladiće zaista zanima glazba a djevojke nogomet, saznat ćemo u novom filmu iz serijala o Koku.

«Ljubav ili smrt» režirao je Daniel Kušan, koji je potpisao i prvi film serijala, «Koka i duhove». Daniel je za ovaj film napisao i scenarij. Roman Ivana Kušana prema kojem je scenarij napisan jedan je od najintrigantnijih Kušanovih romana o Koku – zahvaljujući specifičnom stilu i originalnosti, upravo je ovaj roman mnogima Kušanovo najdraže djelo.

Većinu glumačke ekipe «Ljubavi ili smrti» poznajemo iz ranijih filmova o Koku - Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta u ulozi je sestre Marice, Vanja Markovinović u ulozi Marijane i Filip Mayer u ulozi Mikija. Novi glumci koji će stati uz bok ovima koje publika već poznaje su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.Zatvori
Foto i video galerija