Prinčeva strana priče - sink

  • IZVORNO IME:
  • Charming
  • TRAJANJE FILMA:
  • 86 minuta
  • GODINA:
  • 2018
  • Država:
  • Kanada
  • POČETAK PRIKAZIVANJA:
  • 31.05.2018

Sadržaj filma:

Kao beba, princ Šarmer je blagoslovljen neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lijepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe zaručen s tri djevojke, princ uz pomoć stranca odluči krenuti u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac „Lenny” krije veliku tajnu.

Više

Prinčeva strana priče - sink

KRATKI SINOPSIS
Film PRINČEVA STRANA PRIČE priča je o ukletom princu čijem neodoljivom šarmu ne može odoljeti nijedna djeva u Kraljevstvu. To je neobična priča o princu po imenu Philippe i njegovoj potrazi za pravom ljubavi. On kreće u veliku avanturu u društvu neobičnog stranca „Lennyja” koji je zapravo Lenore, jedina žena u zemlji koja je imuna na njegovu prokletstvo, no Princ to ne zna. 
 
SINOPSIS FILMA
Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se uda za Princa, Snjeguljica se uda…gle čuda…za Princa, a Uspavana ljepotica se uda za… ma, nije moguće… za Princa!!!
Još dok je bio beba, Princ je zlonamjerno „pre-blagoslovljen“ „šarmom“ pa  privlači djevojke kao magnet, ni kriv ni dužan. Svaka žena koju upozna poludi za njim. Kao što možete pretpostaviti, netko kraljevske krvi tko je magično neodoljiv svim ženama, najslavniji princ na svijetu, putuje kroz život na krilima svog šarma.
Nanizavši tri vrlo profinjene zaručnice i na stotine odbijenih obožavateljica njegove kraljevske krvi, Princ odlazi prekinuti kletvu, što je moguće samo ako pronađe najluksuzniju nagradu od svih – Pravu ljubav. Svi hrabri vitezovi u ovoj zemlji znaju da kraljevski udvarači na takvom zadatku moraju doći do samospoznaje i muškosti. Njegov otac je uspio, otac njegovog oca je uspio, zašto ne bi i on? I tako, uz pomoć stranca po imenu Lenny kao vodiča, Princ odlazi u potragu za svojom Pravom ljubavi i svojim sretanim završetkom.
No, Princ ne zna da je „Lenny” ustvari zloglasna razbojnica Lenore Quinonez. Rođena je na moru pa nije jedna od „djeva iz zemlje“ i stoga je jedina žena na svijetu koja je imuna na Prinčev čarobni šarm. Odmah je shvatila da bi Princ mogao biti lak plijen, a njegova potraga brza lova, pa mu potajno obećava da će ga dovesti do tri nestrpljive princeze i neizbježnog odabira jedne od njih. No, tijekom njihovog putovanja ona počinje uviđati da ima osjećaje prema Princu  i da je on više od onog što je očekivala.
PRINČEVA STRANA PRIČE je komedija koja govori o tome da trebamo imati vjere, tražiti istinsku ljubav jer sretni završetci nisu tako nemogući kako nam se možda čini.   
 
O FILMSKOJ EKIPI
 
ROSS VENOKUR – redatelj/scenarist
Dan nakon što je diplomirao na Sveučilištu Columbia 1995., Ross Venokur se dovezao u L.A. kako bi počeo raditi kao scenarist za MTV. Iste godine je prodao svoj prvi dječji roman THE AMAZING FRECKTACLE (Bantam) i prvi scenarij GALAXY HIGH (DreamWorks/Vanguard/1492 Pictures). Otada je napisao još nekoliko dječjih knjiga i radio na projektima za Disney, Fox, Walden Media, Warner Brothers, Sony, Universal Pictures, The Jim Henson, Co., Vanguard Animation, Jersey Films, Benderspink, 1492 Pictures i druge. 
Ross je proveo nekoliko godina stvarajući originalne TV serije za ABC, FOX i WB. Dok je radio za kompaniju Carsey-Werner, Ross je bio izvršni producent serije GAME OVER (Lucy Liu, Patrick Wharburton, Rachel Dratch, Artie Lange), prve polusatne komedije komapnije CGI u udarnom terminu. 
Rossov prvi izlet u svijet nezavisnih animiranih filmova bio je u ulozi redatelja  na filmu GET SQUIRRELLY (Jason Jones, Will Forte, John Leguizamo, John Cleese, Victoria Justice). Također potpisuje scenarij i režiju za film PRINČEVA STRANA PRIČE
 
 
JOHN H. WILLIAMS – producent
 
Mr. Williams stoji iza projekta koji nam je poznat pod nazivom „Shrek” koji je nagrađen Oscarom za najbolji animirani igrani film.  Producirao je i nastavak „Shrek 2”, a kao izvršni producent radio je na filmovima „Shrek the Third”, „Shrek Forever After” i “Puss in Boots”. Njegovo ime stoji i iza naslova „Valiant” (Walt Disney Pictures) s Ewanom McGregorom i Rickyjem Gervaisom i „Space Chimps” (Fox) koji je režirao Kirk DeMicco („The Croods”). Filmovi Johna H. Williamsa do danas su zaradili preko 3.8 milijardi dolara u kinima diljem svijeta.

PRIČA
Imam tri kćeri što znači da posljednjih 14 godina čitam priče za laku noć. Često se te priče odvijaju u nekoj bajkovitoj zemlji i uključuju neke poznate princeze. Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo svi zajedno zaključiti da su se i Pepeljuga i Snjeguljica i Uspavana ljepotica udale za Princa. Istog lika! Nakon što su cure zaspale, ja sam otišao za računalo i počeo razmišljati o tome kako je to ovaj lik, Princ, izveo.
Iz te znatiželje rodila se ideja da je potrebno uvesti snažnu, duhovitu, inteligentnu, snalažljivu, neustrašivu i inspirativnu junakinju koja neće tolerirati Prinčevo ponašanje. Zapisao sam ime prve osobe koja je odgovarala tom opisu - Lenore Quinonez - moja supruga. Odjednom je Princ imao nekoga iznad svoje lige s kim se trebao suočiti u zemlji bajki.
Odatle se priča prirodno razvijala kao naopaka romantična komedija. Princ, moj muški lik, zaljubljen je u ideju o zaljubljenosti, no nema pojma što je zapravo ljubav. Lenore, moj ženski lik, previše je fokusirana na bogaćenje da bi imala vremena za ljubav. Naravno i u ovoj priči  su u središtu premise filma tri kultne princeze (Pepeljuga, Snjeguljica i Uspavana ljepotica) što mi je omogućilo da zbijam šale na račun naših najpoznatijih bajki, a sve to strogo se pridržavajući pravilima bajki koje su ukorijenjene u svima nama.

OPIS LIKOVA
 
PHILIPPE CHARMING 
Obožavatelji? Princ Philippe ih ima na tisuće. Ali prava ljubav? To je ono što mu nedostaje i očajnički treba, čak iako ne zna što je to. Kako legenda kaže, Princ je neodoljiv svima, ali ono što se ne spominje je da njegov šarm nije blagoslov već prokletstvo! Našavši se po prvi put izvan zidina svojih kraljevskih povlastica, Princ mora naučiti puno o svijetu i svom mjestu u njemu.
 
LENORE QUINONEZ (AKA LENNY)
Snažna, pametna i žestoko neovisna, Lenore Quinonez je razbojnica u duhu Robina Hooda. Uvijek naoružana duhovitim komentarima, svijetu pristupa s ciničnim odmakom. Tako je sigurnije i lakše. Zavoljevši svoj usamljenički život, Lenore će učiniti sve što je u njezinoj moći da otjera dosadnu sumnju da u životu ima stvari koje mogu biti vrjednije od zlata.
 
NEMENY NEVERWISH
Živi dokaz da „nema takvog paklenskog bijesa kao onog prezrene žene“, Nemeny Neverwish je odlučna uništiti samu Ljubav. Ona je arhitektica prinčevog prokletstva i prijetnja koju ne vide Princ i Lenore. U svom samonametnutom izgnanstvu vreba naoružana crnom magijom i odbrojava dane do Prinčevog 21. rođendana, dana kada će prokletstvo biti zapečaćeno i nijedan poljubac ga neće moći razbiti. Tada će sva ljubav zauvijek nestati iz kraljevstva!


Zatvori
Foto i video galerija