TRES CHIC

TRES  CHIC je idealna ženska filmska večer u najljepšem zagrebačkom kinu - izvedite prijateljice u Kaptol Boutique Cinema i priuštite si prekrasan provod!

3. svibnja vidimo se uz novi TRES CHIC kad vas očekuju i pokloni naših partnera: STELLA ARTOIS, BLISS Institut, MIKEDA i LEI LOU BY ALEX.

Zbog čega ćete se nasmijati 3. svibnja:
Valentin D i Constance Brandt su dva moderna arhitekta koja pripremaju svoju izložbu u čuvenoj Palais de Tokyo. Ali nitko ne zna da se zgodni arhitekt Valentin srami svog podrijetla te je sve uvjerio da je siroče, dok je stvarno sin običnih trgovaca otpadnim metalom sa sjevera Francuske. Naravno da se na izložbi pojavljuju njegova prava majka, brat i sestra,  a stvari se polako počinju komplicirati.​Znate da zaslužujete izlazak, svoje vrijeme, piće s prijateljicama, majkama, kćerima, sestrama...Neka to bude ženski kružok koji vas čini sretnijima!

Ambijent u kojem se osjećate posebno svaki dan, baš te večeri upotpunite ženskim društvom koje je spremno opustiti se, posvetiti vrijeme sebi i zaokružiti ga odličnim filmskim naslovom. Filmske večeri koje smo pokrenuli u novoj sezoni imaju limitiran broj sjedala, jer se osim u WOW baru, održavaju u prekrasnim  boutique dvoranama u kojima je aktivna usluga Boutique Experience.

U cijenu ulaznice ukljućeno je i piće u baru koje možete konzumirati prije ili poslije filma.

Filmovi koje prikazujemo